1. Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk gebruik van de webshop www.sasmode.nl tenzij uitdrukkelijk anders schriftelijk overeengekomen is. Alle prijzen zijn in Euro`s en zijn exclusief verzendkosten.

2. Verzending & Levertijd

Wij streven ernaar om artikelen vóór 15.00 uur door u besteld de volgende dag te leveren. Alle vermelde verkoopprijzen in de webshop zijn exclusief verzendkosten. Verzendkosten binnen Nederland bedragen 5,- Euro. Bestellingen vanaf 60,- Euro worden gratis verzonden.

3. Betaling

Voor de betaling kunt u gebruik maken van het betalingssysteem dat wij hanteren IDEAL. De betalingen worden verwerkt door Mollie betalingssystemen.

4. Gegevens

4.1 U dient zorg te dragen dat uw gegevens waaronder, e-mailadres , adresgegevens en bankrekeningnummer volledig juist en actueel zijn. Tevens garandeert u dat u wettelijk bevoegd bent om op enige wijze gebruik te maken van deze webshop.

4.2 Sasmode zal uw gegevens verwerken en opnemen in haar bestand om haar verplichtingen voortvloeiend uit deze overeenkomst die zij met u gesloten heeft na te kunnen komen en/of uw aanvraag in behandeling te nemen. Daarnaast kan uw e-mailadres worden gebruikt om u op de hoogte te stellen van bepaalde producten of diensten die voor u aantrekkelijk zijn. Tenzij u daarvoor geen toestemming heeft gegeven.

4.3 U kunt altijd uw gegevens inzien en desgewenst wijzigen op de website.

5. Ruilen / Retour

5.1 Artikelen kunnen binnen 14 dagen geruild / retour gezonden worden. Wij vergoeden geen verzend / retour kosten van een retour zending. Deze zijn voor eigen rekening dit omdat wij met lage verkoopprijzen werken en de verzendkosten niet in onze artikelprijzen verwerken. Wij streven ernaar het aankoop bedrag van een door u geretourneerd artikel binnen 7 werkdagen na een goede ontvangst aan u terug te storten.

5.2 Artikelen die geretourneerd worden uit een bestelling van boven de 60,- Euro ( waarvoor geen verzendkosten betaald zijn) brengen wij 5,- Euro administratiekosten in rekening omdat wij met lage verkoop prijzen werken en verzend- en verpakkingskosten niet in onze artikelprijzen verwerken.

5.3 LET OP ! Artikelen die geretourneerd of geruild worden dienen onbeschadigd , ongedragen , ongewassen en met factuur teruggestuurd te worden.

6. Garantie

Vanzelfsprekend behoort een kledingstuk / artikel in gave conditie te arriveren, wij controleren hier altijd op alvorens het wordt verzonden. Het kan voorkomen dat een artikel ondanks onze zorg toch een gebrek vertoont. Neem hierover zo spoedig mogelijk contact op met ons. Garantie geldt maximaal 2 weken na ontvangst. Wij bieden geen garantie op oneigenlijk gebruik van onze kleding / accessoires. Géén garantie op product applicaties zoals bedrukte / geborduurde teksten, pailletten, studs, steentjes. Géén garantie op het onjuist wassen, drogen of strijken van kleding. Géén garantie op afgeprijsde artikelen.

7. Actie`s / Aanbiedingen / Kortingen / Sale mogen NIET retour!

7.1 Alle aanbiedingen in de webshop zijn vrijblijvend, zolang de voorraad strekt tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Aanbiedingen gelden niet automatisch voor nabestellingen.

7.2 Sasmode kan niet aan haar aanbiedingen worden gehouden indien u redelijkerwijs had kunnen begrijpen dat de aanbieding een kennelijke vergissing of verschrijving bevat.

8. Intellectuele eigendomsrechten

De (intellectuele eigendoms-)rechten met betrekking tot de webshop, waaronder begrepen de rechten op teksten, afbeeldingen, vormgeving, databestanden, foto`s en overig (stilstaand en/of bewegend) beeldmateriaal, formats, software merken (inclusief domeinnamen) en overige materialen berusten bij Sasmode, haar licentiegevers, de fabrikanten van de betreffende producten en/of derden aan wie Sasmode niet gelieerd is.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2018 - 2024 SASMODE.NL | sitemap | rss