Voorwaarden voor retournering

1* Bestelde artikelen kunnen binnen 14 dagen retour gezonden worden. Artikelen die geretourneerd worden dienen onbeschadigd, ongedragen, ongewassen en met pakbon terug gestuurd te worden.

Wij vergoeden géén verzend / retour kosten van een retour zending. Deze zijn voor eigen rekening, dit omdat wij met lage verkoopprijzen werken en de verzendkosten niet in onze artikel prijzen verwerken. 

Artikelen die gekocht zijn in de sale kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Retourneerd u één of meerder artikelen uit een bestelling van meer dan €60,- ( Waarvoor geen verzendkosten betaald zijn.) en komt het totale bestedings bedrag dan onder €60,- , dan vervalt het "gratis verzenden" en brengen wij €5,- verzendkosten in rekening. Dit omdat wij met lage verkoop prijzen werken en de verzend- en verpakkingskosten niet in onze artikel prijzen verwerken.

2* Een verkeerd geleverd of beschadigd geleverd artikel retourneren. Dan graag op de pakbon uw klacht vermelden en aangeven of u een nieuw / het juiste artikel wil ontvangen. Wij vergoeden de retour verzendkosten achteraf en sturen u het juiste artikel of betalen desgewenst het aankoop bedrag terug.

Wij streven er naar het aankoopbedrag van een door u geretourneerd artikel binnen 7 werkdagen na ontvangst aan u terug te betalen. Dit geschied door Mollie Payments.

Retouradres :

Sasmode

Pater Dobbestraat 1

5213GG 's-Hertogenbosch

Graag uw pakbon toevoegen. Is de pakbon niet aanwezig , dan graag uw naam en adres gegevens toevoegen.

 

© 2018 - 2024 SASMODE.NL | sitemap | rss